Dveře SAPELI s příčnou dýhou – výhodná sleva

Jaro je pro stavebníky dobou velkých nákupů. Značka SAPELI jim vychází vstříc a nabízí zajímavé slevy pro dýhované dveře či novou modelovou řadu Mera. Právě dýhované dveře jsou výkladní skříní SAPELI. Výrobce využívá desítky druhů dýh se zajímavou strukturou a odstíny. Novinkou jsou však příčně řezané dýhy, jejichž kresba je úplně jiná než u podélných dýh. Řežou se příčně ze stromu a díky tomuto zpracování nabízejí přírodní dýhy i nový design. Akční slevy na dveře SAPELI s příčnými dýhami jsou od 3 600 Kč pro všechny modely Elegant a Tenga. Akce platí při zakoupení dveří i zárubní až do konce června.

Akce platí i pro dveře se sukatou dýhou

Výrobci hledají u dýhy nové struktury i odstíny. Další novinkou, na kterou platí jarní slevy, jsou sukaté dýhy. Říká se, že na dřevu jsou nejkrásnější právě suky, které vytvářejí přirozený vzhled masivu. Znáte to z masivních podlah, bez suků by to nebylo ono. Bytoví architekti nyní objevili povrch se suky i pro nábytkářství a nyní novinka přichází i do segmentu dveří SAPELI. Vyberte si dýhované dveře SAPELI se suky a získáte akční slevu od 3 100 Kč. Když si k tomu v akčním období vyberete designovou zárubeň Obtus, máte ji bez příplatku – a to je další úspora 2 600 Kč.

Sleva 15 % na modelovou řadu Mera

Chcete vidět největší nabídku dveří a zárubní? Navštivte showroom firmy Studio Interier v Mladé Boleslavi. Je to jeden z nových značkových prodejních SAPELI POINTŮ. Možná vás zaujme modelová řada Mera se zajímavě řešeným zasklením dveří. Je úzké s vodorovnými příčkami. Předlohou byly horolezecké žebříky z Himálají. Pokládají se na ledovcové průrvy. Sleva na modelovou řadu Mera je 15 %. V nabídce SAPELI jsou i další novinky, například atypická výroba dveří až do stropu či kruhové zasklení.

Sapeli akce dýha

Sapeli akce dveře MERA
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz