SAPELI - bonus 500 Kč za staré dveře

Prodat staré dveře? To snad ani nejde. Ale ano. Při nákupu nových dveří SAPELI od vás prodejce koupí staré dveře za 500 Kč. Nová akce SAPELI platí pouze do konce března. Rozhodujte se rychle. K modernizaci bytu výměna dveří rozhodně patří. A SAPELI vám to usnadní. Bonus 500 Kč na staré dveře platí při nákupu celého nového kompletu SAPELI, tedy dveří, zárubně a kliky. A se starým vybavením bytu si nedělejte starosti. Součástí akce SAPELI je bezplatný odvoz dveří a zárubní a jejich likvidace.

Tak už vybírejte! Chcete provedení v dýze nebo v syntetickém materiálu? Ty jsou odolné proti mechanickému poškození. V nabídce jsou povrchy z CPL laminátu nebo ještě odolnějšího HPL laminátu. Akce SAPELI s bonusem pro staré dveře platí při nákupu všech interiérových dveří, vstupních dveří do bytu a také pro vstupní dveře do domu s kovovou bezpečnostní zárubní. Takové dveře jsou odolné proti požáru i proti povětrnostním vlivům. K dispozici jsou i další modely s kovovou bezpečnostní zárubní – odolné proti násilnému vniknutí i protihlukové. Bonusová akce se nevtahuje jen na dveře v cenové skupině Praktik.

A jak se můžete akce s bonusem 500 Kč zúčastnit? Zaregistrujte se na webu sapeli.cz a získejte unikátní kód. Ten vás bude provázet při celém nákupu. Kód pro bonus 500 Kč můžete získat přímo v prodejně. Základní pravidlo: dveře za dveře. Bonus získáte při výměně stejného počtu dveří. Díky nové akci se můžete také zúčastnit soutěže o ceny za 20 000 Kč.

SAPELI má ještě jednu akci. Vylepšené dveře za běžnou cenu bez příplatku. V ceně standardu tak můžete mít tichý zámek nebo zámek s magnetickou střelkou pro usnadnění zavírání. Nebo si můžete vybrat atypické rozměry dveří či bezpolodrážkové dveře. Akce nadstandard za běžnou cenu je prodloužena do konce února.

Akce třískovné
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz