Porta DOORS má nové povrchy i kolekci levných ocelových dveří

Zdají se vám odolné ocelové dveře z produkce Porta DOORS drahé? Máme pro vás řešení. Výrobce těchto dveří, který patří k největším producentům dveří a zárubní v Evropě, přichází s modelovou řadou levných ocelových dveří Porta KOVOVÉ BASIC. Jsou buď jen pozinkované, nebo v barvě bílé a šedé. Ale to není jediná novinka jarní nabídky. Novou kolekcí jsou dveře Porta LEVEL. Mají atraktivní povrch s horizontální strukturou dřeva a nové odstíny. Tyto dveře můžete mít s polodrážkovým dveřním křídlem nebo v bezpolodrážkovém provedení s panelovou neboli zvýšenou zárubní. Výška horního panelu je 20 nebo 100 cm.

Nové umělé povrchy

Dveře Porta DOORS se nejen pyšní novými kolekcemi, ale rozšířily také nabídku umělých povrchů. Své postavení zlepšují fólie s imitacemi dřeva a 3D efektem. Fólie Porta Perfect 3D, která patří k nejodolnějším povrchům, má tři nové odstíny Jasan Capri, jež se vyznačují horizontální strukturou dřeva. Najdete ji u modelů Porta FOCUS, Porta LINE a Porta LEVEL. Nové odstíny u dveří Porta DOORS se zajímavou horizontální kresbou dřeva se uplatnily také u obložkových zárubní řady Porta LEVEL, Porta SYSTÉM a Porta SYSTEM ELEGANCE. Nová je akrylová barva UV, kterou najdete v odstínech RAL 9010, 9016, 1013 a 7047 v kolekci dveří Porta Grande.

Některé nadstandardní doplňky jsou dnes standardem

A co další inovace? Nové fólie Porta Perfect 3D přibyly u modelových řad interiérových dveří DECOR, GRANDDECO, STYL, PASKY, TWIST FOKUS, FIT a NOVA. Pokud máte zájem o dekory vstupních dveří, od jara už je větší nabídka. Ke standardním povrchům přibyly fólie Porta Synchro 3D a Porta Perfect 3D u řad AGÁT, OPÁL a KWARC. Vstupní dveře, které musí být odolné vůči povětrnostním vlivům, dostaly také laminátové povrchy. Nové jsou v provedení CPL HQ 0,2 mm u řad KWARC, GRANIT a GRANIT PS. Také některé úpravy, které byly dříve za příplatek, například šířka 60 mm a 80 mm obložkové lišty, magnetický zámek, či podlahová lišta GRANDE, jsou dnes ve standardní nabídce.

Novinky Porta doors
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz