Čas pro rekonstrukci: Sleva na dveře Porta Koncept

Přichází jaro, přichází ta správná doba pro stavebníky, pro ty, kteří se nebojí rekonstrukce svého bydlení. Pro ně jsme připravily slevy 25 % na kolekci dveří Porta Koncept. Dveře Porta DOORS představují evropský trend bydlení a modely Porta Koncept spojují tradici s novými styly. Jarní sleva se týká modelů s povrchovou úpravou s efektem 3D, tedy v provedení s novými fóliemi Portasynchro 3D a Portaperfect 3D. Moderní technologie zpracování umožnila, že tyto PVC fólie věrně zdůrazňují strukturu i odstíny přírodního dřeva. Jsou v odstínech akátů a dubů. Jarní akci slevy pro dveře Porta DOORS doplňují modely v bílé matné barvě Super Matt.

Jarní akce Porta Koncept

Sleva na kolekci Porta Koncept platí jak pro vybrané povrchové úpravy, tak i pro komplety polodrážkových dveří se zárubněmi Porta Systém či bezpolodrážkových dveří se zárubněmi Porta Elegance. Zárubně Porta Systém umožňují vybrat retro styl, který nás zavede do minulého století. Bezpolodrážkové dveře Porta DOORS této kolekce se zárubněmi Porta Elegance představují současné moderní trendy, kdy se dveře stávají součástí stěny. Jsou ve stejné rovině jako elegantní zárubně a nevystupují z nich tak výrazně jako dveře se starými kovovými zárubněmi.

Modely Porta Koncept mají plochu dveřního křídla tvořenou horizontálními pásy a tabulemi s různou mírou zasklení. Sklo matné a bezpečnostní je vsazeno bez rámečků. Lze si objednat i sklo pískované různými motivy, například ve stylu střídání čirého a matného skla. Rám křídla je z kvalitního přírodního lepeného dřeva, takže odolává zkroucení či prohnutí. Povrch vybrané úpravy pro dveře Porta DOORS tvoří stálobarevná fólie, která je odolná proti otěru. Modely, u nichž lze uplatnit slevu, je možné si prohlédnout v největším české showroomu dveří a zárubní v Mladé Boleslavi. Jarní akce slevy na vybranou kolekci běží do 31. června 2014.

Více informací na webu PORTADOORS

VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz