Kování M & T je mezi světovou designérskou špičkou

Dá se vymyslet něco nového u kování na dveře? Podařilo se to značce M & T, která se svou kolekcí Minimal/Maximal zvítězila letos v prestižní designérské soutěži Red Dot Design Award v Singapuru. Její výrobky určené na dveře i okna jsou vystaveny v muzeích designu v Singapuru a v německém Essenu. Vítězná kolekce zaujala minimalistickým designem, kombinací materiálů a nápaditou konstrukcí. Jednoduše řečeno, jde na pohled o jednoduché kliky, které zabírají díky „neviditelné“ rozetě jen velmi malou plochu a díky designovému proužku na pohledové straně kování skvěle ladí s dekorem dveří.

Firma M & T každoročně přichází s novými nápady v segmentu kování pro dveře či okna, kolekce na rok 2013 však byla díky vítězství v designérské soutěži mimořádně úspěšná. Přispěla k tomu důmyslná konstrukce mechanismu ovládání kliky. Základem kování je systém tlačných pružin, které umožňují manipulovat s klikou snadno a bezhlučně. Přispívá k tomu i magnetický zámek, který odstranil charakteristický zvuk při dosednutí střelky zámku na kovovou zarážku. Snadno se tak otevírají otočné dveře i posuvné dveře s typickými úchyty - madly a mušlemi. Výrobu i montáž nového kování chrání tři patenty a 26 průmyslových vzorů, které jsou registrované na území Evropské unie.

Kování Minimal/Maximal značky M & T lze použít na různé typy a druhy dveří – na otočné, posuvné, na celoskleněné, dřevěné, laminátové, kovové i hliníkové. Výborně působí při instalaci stavebního pouzdra, kdy se posuvné dveře zasouvají přímo do zdi. Klika s designovými proužky z kovu, skla, dřeva, laminátu či kůže v různých barevných provedeních perfektně ladí s dekorem dveří. Můžete mít klidně dveře s dekorem kůže a klika bude s kombinací kovu a kůže také. Toto kování představuje další posun výtvarného řešení interiéru jako celku.

Kompletní kolekci dveřního kování M&T si můžete prohlédnout v našem showroomu včetně oceněného dveřního kování Minimal/Maximal.

dveřní kování MT
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz